Smo manjše podjetje, ki se ukvarja s strojenjem kož ter prodajo. Zadnje čase se bolj ali manj usmerjamo v strojenje ovčjih kož, ki so tako rekoč tudi najbolj zanimiv artikel za trg oziroma stranke. Iz ovčje kože izdelujemo tudi različne izdelke kot so krznena pregrinjala, avto prevleke,  copati  podloge za otroške vozičke in še bi lahko naštevali. Naša prednost je, da izdelujemo stvari iz slovenskih avtohtonih elementov, kar zadnje čase kupcu veliko pomeni. Nam pa pomeni največ, da se zadovoljne stranke vračajo, saj se trudimo da dosežemo kar se da najvišjo možno kvaliteto. Prav tako izdelujemo krznena pokrivala za zimske dni, med drugim se pri nas dobi za ljudi najbolj prepoznavna tradicionalna slovenska polhovka. Pojavljamo se na različnih večjih in manjših sejmih po celi Sloveniji, tako da smo v stiku z ljudmi in njihovimi interesi.

Prav tako pa strojimo tudi za stranke. Stranka lahko prinese surovo kožo, mi jo oštevilčimo in v mesecu ali dveh vrnemo ustrojeno.

V veliki meri strojimo ovčje, kozje kože. Prav tako pa strojimo tudi kože divjih živali kot so npr.: gams, jazbec damjak, divji prašič, ter kože lisic, kun, polhov in še marsikaj drugega. Stranka se lahko predhodno najavi, da se dogovorimo za termin, ko je obdelava končana, še isti dan pokličemo in sporočimo.

 

Podatki podjetja

GREBENC ANDRAŽ, s.p.
Žlebič 42
1310 Ribnica
info@strojenje-grebenc.si